Over mij

Mijn naam is Rosa van der Linden en ik ben een gepassioneerde interieurarchitect. Van jongs af aan ben ik al gefascineerd door mooi ingerichte ruimtes en de sfeer die deze ruimtes uitstraalden. Ik was altijd op zoek naar manieren om mijn eigen omgeving mooier en functioneler te maken. Na mijn studie interieurarchitectuur aan de Artez University of the Arts heb ik jarenlange ervaring opgedaan in het creëren van prachtige woon- en werkruimtes, voor zowel particulieren als bedrijven. Het is mijn missie om ruimtes te blijven ontwerpen die niet alleen mooi zijn, maar ook functioneel en duurzaam.

Duurzaamheid is voor mij een belangrijk aspect in mijn werk. Ik geloof dat we als ontwerpers een verantwoordelijkheid hebben om gebruik te maken van duurzame materialen en om onze ontwerpen zo te maken, dat ze een minimale impact op het milieu hebben. Door slim gebruik te maken van daglicht, energie-efficiënte technologieën en duurzame materialen creëer ik ruimtes die niet alleen mooi zijn, maar ook bijdragen aan een betere wereld.

Als interieurarchitect hecht ik veel waarde aan het luisteren naar mijn klanten en het begrijpen van hun visie. Ik geloof dat een goede ruimte niet alleen mooi moet zijn, maar ook functioneel en comfortabel. Door middel van slimme indelingen, het spelen met licht en kleur en het gebruik van hoogwaardige materialen, creëer ik een unieke sfeer die past bij de persoonlijkheid en behoeften van mijn klanten.

Naast mijn werk als interieurarchitect houd ik mij graag bezig met reizen en het ontdekken van nieuwe culturen en stijlen. Ik geloof dat inspiratie overal te vinden is en dat het belangrijk is om open te staan voor nieuwe ideeën en trends.

Naast mijn werk als interieurarchitect heb ik een passie voor internationale samenwerkingen. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe inspiratie en ik geloof dat we kunnen leren van de ontwerpculturen van andere landen. Ik heb in het verleden samengewerkt met ontwerpers uit verschillende landen en ik hoop deze samenwerkingen in de toekomst voort te zetten.

Bedankt voor uw interesse in mijn werk! Ik kijk ernaar uit om u te helpen bij het realiseren van uw droomruimte!