Diensten

Bij mijn diensten als interieurontwerper hanteer ik een offerte op maat, waarbij u als klant centraal staat. Nadat u vrijblijvend contact met mij heeft opgenomen om uw project te bespreken, maak ik een gespecificeerde offerte met de totale kosten van de diensten. U heeft de mogelijkheid om deze offerte rustig te bekijken en te overwegen, voordat u beslist of u met mij wilt samenwerken. Als u akkoord gaat, dan gaan we samen aan de slag om uw droominterieur te realiseren.

Flitsadvies


Met flitsadvies bied ik via email direct toepasbare tips en suggesties om uw interieur te verbeteren en een frisse uitstraling te geven. Ideaal voor mensen die al een eind op weg zijn met hun interieur, maar graag een extra boost willen om hun woning helemaal af te maken. Mijn flitsadvies is gebaseerd op uw persoonlijke smaak en stijl en helpt u om uw interieur op een slimme en effectieve manier aan te passen. Of het nu gaat om het veranderen van de kleuren van de muren, het toevoegen van nieuwe accessoires of het opnieuw inrichten van de ruimte, ik geef u praktische tips die u direct kunt toepassen om het interieur van uw dromen te creëren. Met flitsadvies hoeft u geen uitgebreid interieurontwerp te laten maken, maar krijgt u snel en effectief advies dat uw interieur naar een hoger niveau tilt. Dit is de ideale oplossing voor mensen die snel en eenvoudig hun interieur willen verbeteren en weer verliefd willen worden op hun huis. Neem contact met mij op voor meer informatie over de flitsadvies dienst en ontdek hoe ik u kan helpen

EUR 150,- (incl. BTW)

À la carte


Natuurlijk begrijp ik dat niet iedereen een volledige make-over van zijn interieur nodig heeft. Daarom bied ik ook à la carte diensten aan, zodat u mijn hulp kunt inschakelen voor elke kleine of grote interieurbehoefte. Of het nu gaat om het kiezen van de juiste stijl of het inrichten van een specifieke ruimte, ik help u graag.

Met mijn À la carte dienstmodel heeft u de volledige vrijheid om alleen de diensten te kiezen die u écht nodig heeft. Ik ben beschikbaar om u te helpen bij elke stap van het ontwerpproces, van het maken van schetsen en 3D-visualisaties tot het kiezen van de materialen, kleuren en meubels. U kunt mij ook inschakelen voor advies over de beste indeling van uw ruimte, of voor het maken van kleine aanpassingen om uw interieur naar een hoger niveau te tillen. Door mijn À la carte dienstmodel betaalt u alleen voor de diensten die u daadwerkelijk nodig heeft, waardoor u de volledige controle heeft over het budget. Ik zorg ervoor dat elk aspect van het ontwerp aan uw wensen voldoet en ik werk samen met u om uw droominterieur te creëren. Dankzij mijn jarenlange ervaring en expertise ben ik in staat om samen met u een ruimte te ontwerpen die perfect bij uw levensstijl en persoonlijkheid past. Ik zal er alles aan doen om hierbij aan uw wensen te voldoen en binnen uw budget te blijven.

  • Volledige vrijheid om alleen de diensten te kiezen die u écht nodig heeft
  • Mogelijkheid tot het maken van zowel kleine aanpassingen als volledige make-overs
  • Geschikt voor iedereen, ongeacht de grootte of complexiteit van het project
v.a. EUR 500,- (incl. BTW)

Projectmatig


Met mijn projectmatige aanpak kunt u erop vertrouwen dat uw volledige interieurontwerp van begin tot eind professioneel wordt uitgevoerd. Ik zorg voor een grondige planning, coördinatie en uitvoering van het ontwerp, inclusief de selectie van materialen, kleuren, meubels en accessoires. Ik werk nauw samen met betrouwbare aannemers en leveranciers om ervoor te zorgen dat elke stap van het project soepel en efficiënt verloopt. Wanneer u met mij samenwerkt kunt u rekenen op transparante communicatie en een duidelijke tijdlijn. Zo zorg ik ervoor dat uw project op tijd en binnen budget wordt voltooid. Dankzij deze projectmatige aanpak kunt u zorgeloos genieten van uw nieuwe interieur.

  • Ik neem het volledige project van u over en ontzorg u gedurende het hele proces.
  • Vooraf krijgt u een duidelijk overzicht van de planning en de kosten.
  • Geschikt voor grote projecten, die dankzij mijn expertise tot een succesvol einde worden gebracht.
v.a. EUR 1500,- (incl. BTW)