Contact

Bent u op zoek naar iemand die u kan helpen met het realiseren van uw droomruimte? Stop dan met zoeken, want ik ben er voor u! Of het nu gaat om kleine aanpassingen of grote projecten, ik help u graag bij het creëren van een interieur waar u helemaal gelukkig van wordt.

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, is het voor mij van belang om zoveel mogelijk informatie in te winnen over uw behoeften en wensen. Denk hierbij aan het doel van de ruimte, het budget dat u in gedachten heeft en de stijl en esthetiek die u voor ogen heeft. Ook als u specifieke kleuren, patronen, texturen of materialen in gedachten heeft, ik hier rekening mee houden in het ontwerp.

Daarnaast vind ik het belangrijk om te weten of er bepaalde items zijn die u graag wilt behouden of juist wilt vervangen, en of er een emotionele band is met bepaalde items of kleuren in uw ruimte. Op deze manier kan ik een persoonlijk en passend ontwerp voor u creëren, waarbij uw speciale items mooi in het geheel worden verweven.

Tot slot is het van belang voor mij om te weten of u specifieke functionaliteiten in uw ruimte wilt hebben, zoals opbergruimte, verlichting, of speciale technologieën. Ik zal ervoor zorgen dat deze wensen in het ontwerp worden meegenomen.

Twijfelt u nog over hoe u uw droomruimte wilt vormgeven? Geen zorgen, daar ben ik voor! Laten we samen in gesprek gaan en alle mogelijkheden verkennen. Het eerste contact is geheel vrijblijvend, dus u zit nergens aan vast. Of u nu alleen maar een paar vragen heeft of een groot project wilt bespreken, ik help u graag verder. Laten we de handen ineenslaan en uw interieurdromen werkelijkheid maken! Dus waar wacht u nog op? Neem contact met mij op en laten we aan de slag gaan!

Stuur een mail naar rosa@rosainterieur.nl